Maximális teljesítmény - Rejtett erőink mozgósítása a siker érdekében - Módszerek és technikák bevált rendszere

Brian Tracy

Brian Tracy a sikertechnikák és a személyes teljesítménynövelési módszerek egyik legkiválóbb szakértője a világon. Évente több mint százezer hallgatóhoz szól szemináriumokon és tanfolyamokon. A Maximális teljesítmény hatékony, és a gyakorlatban is kipróbált technikák rendszerezett gyűjteménye, amely 25 év kutatás és tapasztalat eredményeit sűríti. Az... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 328 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
8 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bogdán Norbert
Brian Tracy a személyiségfejlesztés igazi mestere. Minden munkájával hitelesen és közérthetően tanít. Ez a könyv az Ő alapműve, amivel ismét bebizonyította: nem árul zsákbamacskát. Az elméletet és a gyakorlatot nagyszerűen ötvözve írta meg ezt a kötetét. Megéri elolvasni.
Hunor
Jó könyv. Megéri a pénzét. Ez a rengeteg tudás összegyűjtve és rendszerbe foglalva olyan, mint egy recept a sikeresebb, boldogabb élethez. Újra és újra olvasom.
Pintér Andrea
Ez a könyv nem kevesebb, mint az életemet változtatta meg. Ha becsületesen végig csináljuk a könyvet, akkor ez 100%-kal garantált bárkinél. Nincsenek jó szavak arra, hogy mit jelent az a tudás, ami ebben a könyvben benne van. Olyan fantasztikus technikákat tartalmaz arról, hogy hogyan érjük el a céljainkat és hogyan nézzünk úgy a tükörbe, hogy tényleg szeretjük megunkat. Ha valaki célkitűzési vagy önértékelési problémákkal küzd, akkor még most kezdjen hozzá ehhez a könyvhöz. Mert ahogy ígéri az író, tényleg az élete változik meg tőle. Én tapasztaltam és sok sikert hozzá mindenkinek:)
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2