Mindjárt harminc

K?váry Anett

Végvári Vanda pont úgy száguld végig az életen, mint versenyautója a pályán. Rádiózik, bulizik, belekóstol az autóversenyzésbe, miközben járja a világot. Külső szemlélő számára irigylésre méltók a mindennapjai, de belülről azért nem minden kerek. Túl két váláson szinte megszállottként űzi a szerelmet, randevúról randevúra keresi az igazit, s közben... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Rátkai Diána
Őszintén megmondva, nekem egyáltalán nem tetszett ez a könyv. Nagyon nehezen haladtam vele.
Sásdi Tamás
A népszerű rádiós hírszerkesztő első könyve nagyon szórakoztató olvasmány. Maga a könyv egy naplószerű leírásnak tűnik, a főhősünk, Végvári Vanda mondja el mi történt vele az elmúlt két évben, főleg a bulizásra, a pasizásra és az autóversenyzésre tér ki részletesen. A kalandok mellett a naplóíró kisasszony folyamatosan kritizálja önmagát. Egy kis kritikát kap a Facebook is, amely fontos szerepet játszik a történetben. A könyv elején a szerző leszögezi, hogy a történet a fantázia szülötte, bármilyen egyezés a valósággal a véletlen műve. A történet során felfedezhetünk olyan eseményeket, amelyek hajszálpontosan egyeznek a valóban megtörtént dolgokkal. Akik az elmúlt években követték a szerzőt, azok könnyen felfedezhetik azokat a dolgokat, amelyek a valós életben megtörténtek vele. Akik pedig részt vettek az első magyarországi túraautó versenyen, azok végképp ráismernek a valósággal való egyezésre, amit a bőrükön tapasztalhattak. Ez azonban semmit nem von le a könyv értékéből. Nagyon olvasmányos stílusban van megírva, amit még szórakoztatóbbá tesz a szerző szarkasztikus humora, garantáltan leköti az embert. A könyv ajánlható bárkinek aki szereti a szórakoztató irodalmat, illetve kedveli a szerzőt, vagy egy olyan olvasmányélményre vágyik, ami garantálta leköti. Nem fog csalódni benne.
dr. Vízkeleti Vivien
Sajnálatos, de olvashatatlan a könyv. Véleményem szerint Kőváry Anettnek nem kellene írással foglalkoznia. Nem neki való ez a műfaj! Mármint íróként próbálkoznia.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31