A hercegnő lányai

A szerzőnő most Szultána lányai sorsának bemutatásával folytatja történetét. Nagyobbik lánya életét a vallás elleni lázadás és a férfiak megvetése tölti ki. Gyűlöli a fátyol viselését, széttépi a hagyományos családi kötelékeket, és leszbikus viszonyt kezd egy barátnőjével. E könyv egy érzelmekkel teli vallomás a férfiúi brutalitásról, a reménytelen...
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
szandi. 22
Nagyon tetszik a könyv! Mindegyik részét olvastam. Klára hazudik.
Dóczi Ildikó
Ez a rész is tetszett!!! Klárának én is feltenném a kérdést, hogy mi a rákért olvassa el, ha nem éppen pozitív a véleménye??????
Noveszely Barbara
Először még azt sem tudtam, hogy mit rejt a könyv, csak levettem a polcról és azt mondtam anyámnak. Ezt vegye meg. Több hónap után olvastam csak el, és utána teljesen magával ragadott. Itt kezdődött el az, hogy utána már csak ilyen típusú könyveket olvastam. És azóta döntöttem úgy, hogy okvetlenül el kell mennem Rijádba, mert mindig is nagyon érdekelt, miért van az, hogy a férfi a mindenható úr és a nőt meg emberszámba sem veszik. Európában is ez van, csak alig látszik.
Abigel Abigel
Nagyon tetszett a könyv,de félelmetesnek tartom,hogy ilyen megtörténhet.A sorozat összes részét olvastam és szerintem nagyon érdekes.
Libri .
Kedves J. G. Cecília! A könyv első része Magyarországon A fátyol mögött címmel jelent meg, és itt is kapható az internetes áruházban.
J. G. Cecilia
Szerintem jó könyv, de én az első részt keresem, ami a Hercegnő nevet viseli! tud valaki segiteni abban, hogy hol kaphatnám meg?
L. Andi
Nagy Klára minek olvas ilyet, ha tökre vacaknak tartja az egész sorozatot! Javaslom neki, hogy olvasson más témájú könyveket is, hogy bővüljön a világról alkotott képe!!! Kovács Istvánnal pedig egyet értek!!!
Kovács Timea
Szerintem nagyon érdekes. Nagyon jó! MILI
Nagy Klara
Kivancsi vagyok,mikor jonnek ra,hogy a hercegno-sorozat hamisitvany...Ennyi suletlenseget reg nem olvastam..!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2