Az Útvesztő - Az Útvesztő-trilógia első kötete

Thomas egy hideg, sötét liftben tér magához, és az egyetlen, amire emlékszik, az a keresztneve. A liftből kilépve Thomas a Tisztáson találja magát egy csapat srác között. A Tisztást egy mozgó labirintusrendszer veszi körbe, Thomas is beáll azok közé, akik megpróbálják megfejteni az Útvesztő titkát.
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
5 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
K S
Ez a könyv zseniális! Rejtélyes, csavaros, vérfagyasztó és elgondolkodtató. Nekem jobban bejön mint Az Éhezők Viadala, lehet azért mert ebben a könyvben nincs semmilyen unalmas szerelmi háromszög [VÉGRE!!!] . Mindenképpen érdemes a filmet is megnézni miután kiolvastad a könyvet, annak ellenére, hogy én sok karaktert nem úgy képzeltem el ahogy a filmben ábrázolják. Nekem ez a könyv 5/5. Mindenkinek ajánlom. A második része, a Tűzpróba viszont kevésbé nyerte el a tetszésemet, de az már más téma.
Mina
Ez a legjobb trilógia a világon már láttam a filmet és a könyvek sokkal jobbak de a színeszek pont olyanok ahogy elképzeltem őket. Tele van akcióval és sírással és röhögéssel.Én nem tudom milyen magyarul mert én Angolul olvastam de csak ajánlani tudom bárkinek!!!!! A barátságról tanít,bátorságról és veled marad örökre.
Júlia
Már egy ideje birtokomban volt ez a könyv, de mindig tologattam és inkább mást kezdtem el olvastam helyette. Aztán egyszer csak felkaptam és mondtam magamnak, "beleolvasok". Hát ebből az lett, hogy nem bírtam letenni. Nekem nagyon tetszett 1 nap alatt "megettem" a történetet!! A szereplők, az alaptörténet, a siratók, az Alkotók...mind nagyon jól össze van gyúrva egy kerek történetté! Azt sajnálom, hogy trilógia, mert a folytatásokért való várakozás nem az erősségem! Bár a filmet még nem láttam és nem is biztos, hogy megnézem, mert nekem a könyvből készült filmek a legtöbb esetben csalódás és nem akarom ezt a jó élményt egy rosszul kivitelezett filmmel elrontani. Szóval csak ajánlani tudom!!!!!!Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot