Bernhard Gahm

Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

sziget könyvkiadó bt.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  124 oldal

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 800 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó sziget könyvkiadó bt.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:124
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly382 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL, ÁBRÁKKAL
FordítóFata Ildikó
ISBN9786155178214
Árukód2230191 / 1084757

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 800 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 660 Ft

A termék megvásárlásával

266 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat