Határtalan Lakoma - Tradicionális magyar, roma és erdélyi ételek

Bangó Margit

A TV2 Hal a Tortán c. műsorában az egész országot elkápráztatta szakácstudományával Bangó Margit. Kiderült, hogy a művésznő nem csak a tradicionális roma és magyar nóták nagymestere, hanem ugyanehhez a kultúrához kapcsolódó gasztronómiában is egyedi jártassággal rendelkezik. "A több száz roma és magyar nóta mellett, több száz tradicionális recept... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 471 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
zsolt
Tisztelt olvasók! Ami Bangó Margit szakácskönyvét illeti, fantasztikus, mind tartalmilag, mind pedig külcsínre. Talán a bírálóknak meg kellene próbálnia akár egy értékes fotót készíteni az általa elkészített ételről. És mi is a gond az állatokkal? Szüleinknek, Nagyszüleinknek teljesen természetesek voltak ezek az állatok, és hozzá tartoztak az élethez, minden téren. A kecskét pedig nem vágták le a fotózás után, ezt a gondolatmenetet nem is értem.
Bettina 18@karetin.com
Összehasonlítottam a Bangó művésznő könyvét a Bódi Margó könyvével. mind a kettő remek, de a Margóé sokkal jobb nagyon jók a sütemények, van tartalomjegyzék stb. Az állatok a szakácskönyvben nem jönnek be nekem. Ezeket a fotókat a Művésznőről egy életrajzi könyvben eltudnám képzelni. Gartulálok mind a két hölgynek igatán ügyesek.
Dávid Éva Debrecen
Tisztelem és becsülöm a Bangó Margit művészetét az Anyukám nagyon szereti a zenéjét. A szakácskönyve nagyon meglepett. Az ételek mellett le van fotózva kutya, kecske ,ló stb. Pacalleves nevezetű étel egy nagyon csúnya fazékban nem bántani akarom mert lehet, hogy ez így művészi (mármint a fotó) de számomra mindez nem volt gusztusos, nem volt megnyerő. További sok sikert kívánunk a művésznőnek.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4