Halak és halételek - A Magyarországon kapható összes édesvízi és tengeri hal bemutatása 80 recepttel és színes fotókkal

Hoitsy György - Szabó Péter

Szabó Péter és Hoitsy György gazdagon illusztrált könyve részletesen megismertet a Magyarországon kapható valamennyi édesvízi és tengeri hallal. Címszavai: Mire kell ügyelni halvásárláskor? - Az omega-3 zsírsavakról általában - Kalóriatáblázat - Főzőiskola, az ízek és a borok világa - A halfajták bemutatása - Ínycsiklandó receptek borajánlóval...
Utolsó ismert ár:
5 690 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
6 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Tudta Ön, hogy a sötét húsú halak fogyasztása nagyobb mértékben csökkentik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, mint a fehér húsú halak? Bizony számos jótékony hatással rendelkeznek az édesvízi és tengeri halak, amelyek elkészítésére is érdemes jobban odafigyelniük a háziasszonyoknak, ugyanis nem mindegy, hogy grillezve vagy rántva fogyasztjuk el rendszeresen ezt az értékes táplálékot. A Halak és halételek című könyv az összes Magyarországon kapható halfélék bemutatását és készítési fortélyait kínálja az egészséges táplálkozásra vágyó olvasóknak, továbbá látványos fotókkal illusztrálva a halételekhez legjobban illő borkülönlegességekkel is megismerkedhetünk. Megfelelően elkészített, egészséges halételekkel a szervezetünk fitten tartásához!

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4