Hal Edward Runkel

Ordításmentes házasság

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű

Mindnyájan vágyunk a hosszú, kiteljesedett, őszinte és igaz párkapcsolatra, amelyben nemcsak egymással nem veszekednek hangosan a pár tagjai, de befelé sem ordítoznak, azaz nem veszítik el a kontrollt az érzelmeik felett. Ez azonban sajnos csak keveseknek sikerül.
A szerző radikálisan új koncepciója leszámol a cukormázas elképzeléssel, miszerint a házasfelek legfontosabb feladata, hogy a párjuk szükségleteit kielégítsék, a saját elképzeléseikről és egyéni vágyaikról pedig lemondjanak azért, hogy ,,eggyé válhassanak" a házasságban. Az ordításmentes filozófia szerint az elkötelezett, tartós és mély, igaz kapcsolat titka éppen az, hogy a felek a szokásos házassági tanácsokkal ellentétben elkezdenek inkább saját magukra fókuszálni...
A könyv nem azt ígéri, hogy ha megfogadjuk a tanácsait, akkor elkerülhetjük a konfliktusokat - sőt ez nem is lehet cél. Ha melegségre vágyunk, akkor tüzeken kell átkelnünk. De a könyvben bemutatott egyszerű modell segítségével át fogunk tudni kelni ezeken a tüzeken, hogy megtisztulva és erősebben jöjjünk ki belőlük. És ez az, ami egyre magasabb szintre fogja emelni a házasságunkat.
Ez a megközelítés annyira forradalmi, hogy még az is előfordulhat, hogy elsőre nem tűnik logikusnak. Olyan megrázó, olyan értelmetlen benyomást kelthet, hogy talán zsigerből el akarod majd vetni. Azért használom a megrázó kifejezést, mert ez a megközelítés annyira különbözik mindattól, amit eddig hallottál, hogy akár azt is gondolhatod, ez úgysem fog működni. És azért használom az értelmetlen kifejezést, mert annyira egyszerű, hogy könnyen kétségbe vonhatod a hatását. Én természetesen egyszerre tartom ezt a módszert tökéletesen megalapozottnak és rendkívül átalakítónak. Hétről hétre látom, ahogy teljesen különböző múlttal, problémákkal és mintázatokkal rendelkező párok esetében is működik. Amikor az egyik partner úgy dönt, hogy alkalmazni fogja ezt a megközelítést, bármilyen nehéznek tűnik is, a múltak új jövőt nyernek, a problémák megoldódnak, a mintázatok pedig !- nos, azok örökre megváltoznak.
HAL EDWARD RUNKEL elismert párkapcsolati szakértő, család- és házasságterapeuta, mediátor. Könyvei sok ezer példányban kelnek el világszerte, szakértőként rendszeresen tart előadásokat. Ordításmentes gyereknevelés című bestsellerében bemutatta a szülő-gyerek kapcsolat forradalmi megközelítését, amit ebben a könyvében a párkapcsolatokra is kiterjeszt.
JENNY RUNKEL a ScreamFree Institute tartalmi igazgatója, Hal felesége és munkatársa. Gyakran ír a nők párkapcsolati problémáiról változatos kiadványokba, amelyekkel heti ötvenezer olvasót ér el.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 499 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2782633 / 8153461

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 499 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal