Királyok csatája - A tűz és jég dala II.

George R. R. Martin lebilincselő fantasy eposzának, A tűz és jég dalának második könyve, a Királyok csatája az uralkodóját vesztett Westeros birodalmában veszi fel a történet fonalát. Hat királyi ház száll síkra a trónért folyó küzdelemben. Az utódlásért vívott harc vérfertőzés és apagyilkosság, alkímia és merénylet díszletei között zajlik egy olyan... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 749 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tóth Emese
Rég olvastam ilyen lebilincselő, érdekes könyvet. Amely több szálon fut mégis érthető, és minden sora tele van izgalommal. Biztos aki bele kezd, nem tudja majd letenni, csak ajánlani tudom mindenkinek. Filmen is láttam az előző két részt, de az olvasott szöveget semmi nem múlja fölül.
Rohács Andrea
Abszolút befutó nálam! Tanácsok a könyv olvasásához: 1.Ne szeress meg senkit! Se felnőttet, se gyereket, de még állatot se! 2.Ne bízz meg senkiben! Különösen Martinban ne! Ő galád, gonosz, kicsit perverz, és örülten zseniális! 3.Zárd be az ajtót, kapcsold ki a telefont, a családnak spájzolj be élelmet, hogy ne halljanak éhen, míg te olvasol, mert ez a könyv letehetetlen. 4.Gondoskodj róla, hogy kéznél legyen a folytatás! Az első pontot lehetetlen betartani! A másodikról meg annyit, hogy Martin úgy is megvezet!
csel
Fantasztikus! Előbb a sorozatot láttam, de mivel egy kicsit, tényleg minimálisan eltér a könyv a filmtől, most lekörözöm a filmkészítőket. Mindenkinek ajánlom.
Tóth Gergő
Teljesen elégedett vagyok ezzel a könyvvel is, talán csak annyi hogy mivel most már elolvastam a harmadik részt is, az nekem lényegesen jobban tetszett. Ez talán egy picivel laposabb.
Mátrai Melinda
Ugyanolyan olvasmányos magával ragadó szép mese, mint a Trónok harca, csak még több szereplővel. martin e kötetében is bizonyított. :)
Anniemarie
Nem egyszerű fanatsy regény, hanem jellemrajz,görbetükör. Messze meghaladja az átlagos fanatasyregények színvonalát, habár az túlzás, hogy Tolkien óta a legnagyobb fantasy. Érdekes karakterek, együttérzés, csak ajánlani tom :)))) Forever
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5