Ételkészítési ismeretek - Vendéglátóipari szakközép- és szakképző iskolák számára

Vendéglátós generációk nőttek fel Pető Gyula Ételkészítési ismeretek című könyvén. Az olvasók nemcsak új ételek készítéséhez kapnak ötleteket, hanem a takarékos főzés elsajátításához vagy a korszerű konyha felszereléséhez, berendezéséhez is. Kívánom, és remélem, hogy ez a praktikusan használható kézikönyv szakmai körökben és minél több családban... bővebben
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Petra
Nagyon szeretem, ebből tanulok én is a suliba. Érthető, egyszerű, és mégis nagyszerű!
Zsirmi - Krudy - Gyor
Mi csak Biblianak hivtuk a suliban, hivjuk ma is... Alapkonyv minden haztartasban.
Németh Antalné
Már több éve használom a könyvet véletlenül bukkantam rá. Nagy segítség a konyhában, tekintettel arra, hogy nem volt megfelelő háttér akitől tanulhattam volna. Sok olyan alapdolog szerepel benne amivel edig nem voltam tisztában, Minden kezdő háziasszonynak ajánlanám.

Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5