Értelem és érzelem

Jane Austen

A XVIII—XIX. század fordulóján a pénz s az önérdek uralkodik Angliában. A két Dashwood nővérnek, akinek se vagyona, se rangja, keményen meg kell küzdenie az előítéletekkel, hogy elnyerjék a férfit, akire szívük igaz szerelmével vágynak. A mások iránt megértő, végtelenül tisztességes Elinor fegyvertelen az olyan szerencsevadászokkal szemben,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
19 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Horváth Emese
Nagyon át lehet élni a lelki vívódást, amit a szereplők élnek meg. Szinte a korabeli Angliában érzi magát az ember, ahogy a könyvet olvassa. Jó könyv, ajánlom mindenkinek!
Diothëma
Véleményem szerint konkrétan ugyanarról szól, mint a büszkeség és balítélet, azzal a különbséggel, hogy nekem abban szimpatikusabbak a szereplők. Egyébiránt azon felül, hogy a történet hasonlít mégis van ebben valami különleges, egyedi. Jane Austen hihetetlen jó hangulatot teremt a könyveiben, és ez alól az Értelem és érzelem sem kivétel.
Arisa
Nagyon-nagyon tetszett. Először a Büszkeség és balítéletet olvastam Austentől (szerintem az É&É még jobb, mint a B&B) aztán utána jött a többi... kedvet kaptam hozzá. És nem is csalódtam.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4