Fairy Oak I. - Az ikrek titka

Már vagy ezer éve mindig, amikor éjfélt üt az óra, varázslatos dolog történik Fairy Oak házaiban: parányi, fényes tündérek gyermekekről mesélnek a jóságos tekintetű boszorkáknak, akik izgatottan csüggnek minden szavukon. Különös ügye? Köztudott, hogy a tündérek és a boszorkányok ki nem állhatják a gyerekeket. Csakhogy mi Zöldlapályvölgyben járunk,... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
3 499 Ft
3 324 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 332 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Áka
Nekem nagyon tetszett :) egy nap alatt ki is olvastam ezt a részt :) Nekem a Trilógia és a Négy rejtély is nagyon tetszett kedvencem ez mellett a Shirley varázslatos napjai :) Én az Ég veled Fairy Oak! végén sírtam el magam egy picit, mert vége lett :')
Anna
Imádom a könyveket, de ez nagyon jó könyv!!!!! Az egyik legjobb könyv!!!Nem az a stílus hogy "mami mondj egy jó északi mesét". tele van gyönyörű rajzokkal,és a tündérek teljes neve olyan hosszak hogy nekem előről kellet kezdenem hogy emlékezzek mit is olvastam, hogy mi a tündérek neve. Sok dolog van ebben a könyvben: ikrek, szerelem,egy kis mulatság és nevetés. ajánlom mindenkinek!!!!!!!!
Fairy Oak lányka
Nagyon tetszett! Nemrég vettem meg a 2. részét és nagyon tetszik az is! Csak ajánlani tudom!!! Ui.: Az osztályunkból 3 lány ezt olvassa :)
Tóth Kincső
Most kezdtem nem rég. De eddig nagyon tetszik!
Petra 2001
Imádom eddig az egyik legjobb könyv amit olvastam.
Dóri
Nekem nagyon tetszett. Izgalmas és egyben szórakoztató is.
Viola
Ez a könyv isteni!Jobb mint a valóság bármely része!Ha valakinek ez a könyv nem tetszik az akkor esküszöm az az életet sem szereti!Nekem már vagy 11 óra olvasás után kezdek össze folyni a betűk ha elkezdem olvasni reggel 10-kor nem hagyom abba legalább este 9-ig de ez még jó eset hogy abba tudom hagyni.
Nikolett
Nekem annyira tetszett hogy azt el sem tudom mondani mert olyan varázslatos hogy mindenkit magával ragad. Én még csak 11 éves vagyok soha nem olvastam még ilyen hosszú könyvet (hát igazából elkezdtem párat de nem fejeztem be) de ezt végig elolvastam mert ez annyira érdekes és varázslatos hogy azt el se lehet mondani. :) Nekem az tetszett a legjobban mikor kiderült hogy varázserejük van!
yumi
én 14 éves vagyok, és mind a három kötete megvan. az írónő tud valamit, az biztos, mert a 3. kötet végén elsírtam magam. amikor Babú találkozott azzal a "szörnnyel" ( vagy mi az...elfelejtettem a nevét : D ) akkor meg annyira megijedtem, hogy...húú xD tehát ajánlom mindenkinek, mert nem az a kisgyerekek estimeséje stílus. :)
Lola(avagy Anett)
Örülök hogy ennyi mindenkinek tetszett!:)Nekem is nagyon tetszett!Én 12 éves vagyok és most olvastam másodszorra.De mivel már másodszorra is kiolvastam elkezdtem olvasni másodszorra a második részét.:DHülyének fogtok tartani, miután ezt elolvassátok, komolyan!:D De így legalább felkészülök a harmadik kötetre amit hamarosan megveszek egy könyvesboltban!:)Annyira szuper lesz!Szerintem rögtön el is kezdem olvasni, bár még lenne kötelezőm... :D De annyira leköt, este úgy szóltak hogy aludjak már végre!:D Mert nem tudtam abbahagyni!SZuper könyv,tényleg szuper!:)
Wildoc
Lehet, hogy furcsán hangzik, de én a 7 éves kislányomnak olvastam fel a könyvet... Nem hittem volna, hogy ennyire le fogja kötni. Egy barátnőmtől kaptuk kölcsön, amiért a mai napig hálás vagyok neki. Rengeteg élményt adott a történet: mesét, izgalmat, egy varázslatos világot és sok közös órát, amit a lányommal együtt töltöttünk. Azóta folyamatosan megy itthon a szerepjáték :) Hajrá Fény és Sötétség Boszorkái!
sára
Nagyon csúcs ez a könyv egy igazi siker a második részét már olvastam mikor lesz e harmadik rész
gazsi
Szerintem nagyon jó volt a könyv,mert ijesztő de mégis király volt! Énszerintem aki ezt elolvassa az nem tud leállni!Tehát nemigazán ajánlom,hogy este elolvassátok,mert nem fogtok tudni aludni annyira jóóóóóóó!!!De ha nagyon szertnétek elolvasni akkor tőlem!Elárulom,hogy én este is olvastam ezért nem igazán voltam fitt reggel !!:) De amúgy mindenkinek nagyon ajánlom!!!Gyermeknek és felnőtnek egyaránt!! Afelnőttekhez:A felnőtteknek is nagyon ajánlom mivel szerintem nekik is nagyon fog tetszeni!Remélem MINDENKINEK NAGYON fog TETSZENI a FAIRY OAK!!!Jó szórakozást!!!:)
SÁRA
a könyv minden korosztálynak való nekem nagyon tetszett másnak is ajánlom nem esti olvasmány! azért mert a retenetes 11 kicsit ijesztő de a könyv csak egy órás legalább nekem a könyveket olvasom éjjal napppal ami nem árt meg mert igazi jó könyv timi a barátom is szeretné elolvasni kérlek üzenjetek ha tudtok egy jó ajánlatot köszi sára egy rajongó
sanyi
nagyon jó
gggggggg
jó könyv!!!!
C.Cili
Szerintem jó könyv.Ha minden korosztályt érdekel(legalább is a gyerekek körében)hát akkor tényleg mondhatom,hogy jó.Én például 11 éves vagyok.
Hay-lin
Én a második részét keztem el elöször olvasni szerintem nagyon jó. és ne nevessetek ki de én 17 és ves fiú vok:P és semmi rendellenességem sincs. Azt nem értem, hogy a felnöttek miért határólják el magukat az ilyen mesevilágtól? Vagy lehet ,hogy csak nagyon jól titkolják.
bettis
persze hogy élvezhető 15 évesen .. nekem nagyon tetszett és nem a witch alkotóitól csak alkotójától: elisabetta gone
Ionescu Lea Maria
Szerintem jó könyv, de a második rész izgalmasabb!!!
Vepperi Anna
witch alkotóitól? akkor lehet h jóó ;)
Vepperi Anna
a húgom olvassa és neki tetszik. én 15 vagyok. számomra élvezhető? ha igen akkor írjátok és elkezdem olvasni, mert kifogytam az olvasnivalóból.. elolvastam az összes fiúk kizárva, hot dogs és 16 leszek részt is.. :S most várok új könyvre a sorozatokban de nem nagyon jön.. szóval ha jó akkor légyszi írjátok le és olvasom :) köszi
hóvirág
Nagyon aranyos könyv kicsiknek szól.Énmár az idősebb korosztályba tartozom,de azért érdekel a sorozat,kíváncsi vagyok.
Mandula
Egyetértek Poggival abban, hogy a könyv kivitele szép és úgy gondolom, hogy a történetet is azért vágták el a tetőponton, mert ez egy sorozat...
Poggi
A történet kedves, különleges, olvasmányos. Kislányos. A varázslat természetes része a történetnek, nem igényel magyarázatot - sok mást viszont túlságosan is megmagyaráz Feli, az elbeszélő tündér. A tetőponton a kalandokat egyszerűen csak elvágják, nincs lezárva, onnantól kezdve pedig vége és happy end. Mindazonáltal ennyire nem negatív a helyzet, az illusztrációk és a könyv kivitele is gyönyörű, szintúgy a plakát, ami ajándékba jár hozzá - a történet pedig éppen elég eleven és fordulatos hozzá, hogy egy átlagos olvasási rutinnal rendelkező fiatal lányt kilégítsen.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6