Dr. Tűű László Erdélyi-Sipos Alíz Msc –

Inzulinrezisztencia - diéta és kezelés

 | 2021  | MAGYAR nyelvű

Az inzulinrezisztencia fogalma az utóbbi években a széles nyilvánosság előtt is ismertté vált. A könyv első részében a dietetikus szerző foglalja össze az étrendváltoztatás lényegi pontjait, melyek az inzulinrezisztenciában követendők. Idézet a dietetikus bevezetőjéből: ,,Szénhidrátanyagcsere-zavar, prediabétesz, cukorbetegség, diéta. Ezeket a szavakat hallva a páciensek szeme előtt egy lemondásokkal, tiltásokkal, korlátozásokkal teli, méréssel, számolással járó, a szabad választásukat, ,,mozgásukat" szűkítő étrend képe jelenik meg. Hosszú évek tapasztalata alapján mondhatom, hogy ez nem így van. A kezdeti megtorpanás, nehézség után egy új világ tárul fel, az egész étrend sokkal változatosabb, színesebb, gazdagabb, ízletesebb és az egészséges táplálkozáshoz nagyon közel álló lesz. Ebben segít ez a könyv." A könyv második részében az orvos szerző bemutatja a vércukor-szabályozás rendszerének összetettségét, a hormonális rendszerek egymásra kifejtett hatásait. Segít megérteni az inzulinrezisztenciát kísérő szerteágazó tüneteket és eligazodni a szükséges terápiás lépések elindításában. A könyv végén az orvosi kifejezések magyarázó szótára és a könyvben szereplő receptekhez készült színes ételfotók találhatók.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 2 450 Ft

A termék megvásárlásával

245 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Formátum PDF
ISBN9786155166914
Árukód2749396 / 8145094

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 2 450 Ft

A termék megvásárlásával

245 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Hallgassa csak!Hallgassa csak!