Dr. Márkus Ferenc  |  Zatykó Lajos

Étkezési és fűszerpaprika termesztése

HUNGARIKUMOK SOR.

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2006  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  242 oldal

HUNGÁRIA ARANYA Az elmúlt évtizedekben hazánk egyik jelképévé vált a magyar paprika - igazi hungarikum. A szerzők a világszerte ismert kalocsai és szegedi fűszerpaprika, valamint az étkezési paprika termesztésével, feldolgozásával kapcsolatos legújabb eredményeket összegzik. A könyv fő célja a mai, legkorszerűbb technológia elemeinek ismertetése. Ezért a termesztők, szaktanácsadók és a különböző területeken működő irányító szakemberek egyaránt jól hasznosíthatják. A szerzők a paprika biológiai igényét, a termesztés technológiáját - fajta, talaj-előkészítés, tápanyag-utánpótlás, szaporítás, öntözés, növényvédelem, hajtatás - a technológiához és a fűszerpaprika feldolgozásához szükséges gépeket ismertetik. A művet a paprika a konyhaművészetben című fejezet zárja.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2006
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:242
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly564 gr
Sorozat HUNGARIKUMOK SOR.
IllusztrációKÉPMELLÉKLETTEL
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789632865669
Árukód2095267 / 1012531

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!