Farkassziget - Démonvilág 8.

"A fák koronája felett elsuhanva meglátjuk a vérfarkasokat. Mutáns, gonosz, szőrös teremtmények, hatalmas muszklikkal, agyarakkal és karmokkal. A bennem lakozó fenevad megpróbál felszínre törni, némán vonít torz testvéreinek. Nem sikerült megszabadulnom a farkastól... Mialatt a titokzatos Árny démonokat toboroz hadseregébe, Grubbs és csapata... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 270 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
cicuka
Sokkal jobb mint a vámpír könyvek, ég és föld.
Capricornus
Én angolul olvastam és csak az zavart, hogy ebben a könyvben sok elem visszaköszönt a vámpíros sorozatból. Egyébként nem volt rossz, nekem a démonos sorozat töretlenül jobban bejön, mint a vámpíros :D
sajt
Ez a könyv nagyon szar,de a vámpír sorozat az király!! !
Hubba
Tetszett,de kezd kicsit unalmassá válni Shan stílusa. Persze még mindig nehezen letehető, de nem olyan nehezen mint az előzőek.
Bogi
Szerintem nem ez a legjobb kötet, de kétségtelenül izgalmas volt! A lapokat ugyanúgy "faltam", mint az előzőknél, Darren Shan ismét hozta a formáját!
Bogi
Szerintem is jó, habár nekem némi csalódást okozott. Többet vártam tőle, talán túl sokat is. Persze izgalomban nem volt hiány, igazán eseménydúsra sikeredett, mégsem ragadott meg annyira, mint az előző kötetek. A lapokat ugyanúgy "faltam" mint az előbbieket, hiszen egy remek könyv!
Bogi
Szerintem is jó, de nem a legjobb. Ez a könyv is éppolyan izgalmas mint az előző kötetek, mégsem fogott meg annyira. Persze ugyanúgy "faltam" a lapokat, ez nem változott. Az író zseniális, épp ezért csalódtam egy kicsit. De meg kell hagyni, így is lenyűgözött!
mi
Olvastam angolul és talán eddigi egyik legjobb ;)
Patrik223
remélem, hogy jó lesz! az előző 7 nagyon tetszett!
Patrik223
oké lássuk:D az eddigi 7 mind jó volt:)
én
Nagggyyyoonnnnnnn király könyv!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1