A Manderley-ház asszonya

Nesztelen léptű inasok, pattogó tűz a könyvtár kandallójában, fehér damasztabrosz és ezüst készlet a teázóasztalon, dédanyák képei a galérián - ez Manderley. Baljósan vöröslő rododendronok és temetőket idéző, sápadtkék hortenziák a kertben, a tenger vészjósló mormolása - ez is Manderley. A történetet elmesélő, mindvégig névtelen főszereplő, az... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Anaria
Aki szereti az Agatha Christi által megteremtett Miss Marple, valamint Poirot otthonául szolgáló Angliát, aki esetleg már megismerkedett közelebbről Downton Abbey-vel és elégedetten szürcsölgeti teáját a szalonban, az minden bizonnyal szeretni fogja ezt a regényt, mely ötvözi a csavaros krimik és a kosztümös drámák hangulatát. Holdvilágos éjszakán osonjunk hát együtt Manderley folyosóin, cselezzük ki Mrs. Danverst, kukkantsunk be a lezárt szobákba, s derítsünk fényt a csontvázra a szekrényben. Ne féljünk a kísértetektől, nem valódiak, csak a szél zúgása és a tenger morajlása ily megtévesztő, s az azáleák illata oly részegítő, de ne hagyjuk magunkat félrevezetni. Csak bátran, csak cikkcakkban. Ne reszkessen kezünk a réz ajtókilincsen, hisz válaszokat akartunk, vagy mégsem? S, hogy megkapjuk-e őket? Talán igen, talán csak részben, mindenesetre az egész roppantul ködös.
B.Dóra
Imádom ezt a könyvet! A Manderley-ház asszonya a krimiknek az egyik kiemelkedő gyöngyszeme

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3