Carrie

A chamberlaini gimnáziumban közeleg az érettségi. A tizenhat éves, esetlen Carrie White-ot nemcsak bigottan vallásos anyja terrorizálja, hanem diáktársai - főként a lányok - gúnyolódásának is állandó céltáblája. Egy különösen megalázó esemény után a fokolomposokat megbüntetik, Carrie-ben pedig nőttön-nő az indulat, elégtételt akar venni az őt ért... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szűcs Lajos
Nem volt rossz, első regénynek kimondottan jó. De a többi King-regényhez viszonyítva nagyion gyenge, én személy szerint huszonhármat olvastam el tőle, ez volt a hatodik. De a többi sokkal jobban hozza stephen King szintjét.
Olvasó
Csalódás volt számomra ez a könyv. Csak azoknak ajánlom akik szellemi leépülésre vágynak.
Olvasó
Szerintem King rajongóknak kötelező olvasmány! Főleg, mert az első könyve, és mert egész jó. A lélektani horror benne van elég keményen.
supernatural175
3. King kedvenc a sorban Cujo, és az Állattemető után. Nekem nagyon tetszett. Sajnos tudom milyen érzés, Carrie nek hogy folyton piszkálják, bántják..:(
keszegecske
Szerintem nem igazán lehet összehasonlítani más regényeivel, hisz ez az első könyve (ezt olvastam), így persze hogy kicsit másabbnak véli mindenki, mint amit "megszokott". Nekem tetszett a könyv, és közel is áll hozzám történetileg egy picit.
Zsóka
Én nagy rajongója vagyok S.King-nek és ezt a könyvét is olvastam.Megkell hogy mondjam nem nyűgözött le.Szerintem nem a legjobb műve, bár ez még csak a 8. regény amit elolvastam tőle.De még az is lehet hogy mégegyszer neki ülök és másodjára jobb lesz!:))
Eve Little
Ezt a könyvet több mint egy évnyi keresgélés, boltról boltra járás után pillantottam meg, egy kis könyvesbolt polcán. Már nem is reménykedtem benne hogy ujra kiadják, de megtörtént. Örömöm csak fokozódott, amikor elolvastam. Ismerem a könyv keletkezésének körülményeit, és hálás vagyok King feleségének azért amit tett, hogy ez a remekmű megszülethessen. Az egyik legjobb regény, amit a horrormestertől olvastam. Mindenkinek ajánlom.:)
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2