Az ízek harmóniája - Ételek és borok párosításának művészete és tudománya

Francois Chartier

Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok között? A neves szakácsoknak dolgozó szerző 20 esztendeje szenvedélyesen kutatja az élelmiszereket alkotó összetevők és a borok közötti kapcsolatot, és most a könyvében megmutatja a harmóniateremtés kulcsát az olvasóknak is.
Utolsó ismert ár:
4 702 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4