Az ízek harmóniája - Ételek és borok párosításának művészete és tudománya

Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok között? A neves szakácsoknak dolgozó szerző 20 esztendeje szenvedélyesen kutatja az élelmiszereket alkotó összetevők és a borok közötti kapcsolatot, és most a könyvében megmutatja a harmóniateremtés kulcsát az olvasóknak is.
Utolsó ismert ár:
4 702 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Eredeti ár: 6 990 Ft
Online ár: 6 640 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
664 pont

Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 790 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
379 pont
Eredeti ár: 7 500 Ft
Online ár: 7 125 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
712 pont

Eredeti ár: 6 000 Ft
Online ár: 5 700 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
570 pont
Eredeti ár: 7 900 Ft
Online ár: 7 505 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
750 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot