Az emlékek őre

A tizenkét éves Jonas olyan világban él, melyben nincs igazságtalanság, éhezés, erőszak, nincsenek kábítószerek, a családok életében is teljes a harmónia. Ezt a tökéletesnek tűnő társadalmat a bölcsek tanácsa vezeti. Ők azok is, akik a tizenkettedik évüket betöltött fiúk és lányok egész életre szóló pályáját kijelölik, egy évente megrendezett... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 270 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
panka:)
Szerintem ez a könyv fantasztikus mű... 11 évesen olvastam (2 éve) és ez volt az első komoly regény amit kaptam ... Ez végre nem arról szól hogy "minden jó, ha a vége jó", hanem tartalmas mondani valója van . Én mindenkinek csak ajánlani tudom!
T. Emma
Én 12 évesen,nemrég olvastam el.Szerintem Lois Lowry csodálatosan ír,szerintem pont ezért olyan jó, mert a vége nincs lezárva.Elolvastam,egyet kivéve az összes magyarul megjelenő könyvét.A legjobb könyvei közé tartozik ez és a számláld meg a csillagokat.Egyébként nem tudja valaki hogy lehet megszerezni a Nyáron történt című könyvét?
Kálmán Rafael
Én 11 éves vagyok és kicsit üresnek érzem a végét, ha a suliba folytatni kéne akkor szerintem még sokáig lehetne. Sok befejezés jutott az eszembe, ez nem semmi könyv.
Diothëma
Megdöbbentő. Nem az a fajta történet, amire azt lehet mondani hogy kikapcsolódás olvasni, vagy hogy szép és nagyon jó. Sokkal inkább az elgondolkodtató és megdöbbentő kategóriába sorolnám. Ami engem leginkább megragadott, az a könyv legvége. Nem befejezetlen, mégsem teljesen egyértelmű a legvége. Lezárja a történetet, de mégis több féle képpen lehet értelmezni.
Zsütz
Én is kisebb koromban olvastam, talán 12 éves lehettem, és emlékszem, már akkor mennyire megfogott. Most olvastam el megint, és új dolgokra akadtam benne. Örülök, hogy ha tényleg kötelező lett itt-ott, mert tartalmas és csodálatos történet, mondanivalóval és remek stílusban. Tényleg olyan, amit minden érző embernek el kellene olvasnia. ;) Egyszer minimum.
Skany
Nagyon szeretem én is ezt a könyvet. 20 éves fejjel azon vagyok h megszerezzem végelgesen, és úgy olvashassam el újra. Kötelező olvasmány lett? Ezt jó tudni, de kár h nem minden iskolában és nem minen tanárnál.
Tyé
egyik legjobb könyv,amit kiskoromban olvastam.Nagyszerű.
marla
Remek! Fantasztikus! Tök megértem, miért lett kötelező olvasmány az általános iskolákban! Néha sajnálom, hogy a felnőtteknek nincsenek kötelező olvasmányaik, mert ilyen könyvekkel jobbá, szebbé tehető lenne a világ!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3