A vonzás hatalma

Grabhorn Lynn

A vonzás hatalma izgalmas, kozmikusan garantált módszert ajánl arra, hogy hozzájussunk mindenféle jóhoz, amit csak kívánunk magunknak. Megtanulhatjuk, miként lépjünk túl „hibás beállítódásunkon”, és hogyan éljünk, érezzünk, rezegjünk egy magasabb szinten, amely rengeteg igazán jó dolgot hoz az életünkbe. Lynn Grabhorn kiváló humorú... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 841 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
12 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Koskocsák Zsuzsanna
Sok ezotériával kapcsolatos könyvet olvastam már eddig, viszont egyik sem volt számomra annyira konkrét, és tényfeltáró, mint ez a könyv. Jó érzés tudni, hogy tartalmilag magamévá tudtam tenni belőle megannyi sok hasznos információt, amely segítségével előlrébb vagyok az életemben, mint mielőtt elolvastam volna! Visszagondolva az életem eddigi fordulópontjaira, rádöbbentem arra, hogy mindent annak köszönhetek, amit "kisugároztam" magamból. Lényegtelen, hogy az pozitív, vagy éppenséggel negatív, de magam vonzottam be az életembe azáltal, amilyen érzéseket, érzelmeket bocsátottam ki magamból! Önmegismerésre vágyó emberek, figyelem! Ez a könyv segít, hihetsz benne, de lehetsz hihetlen is, ha egy picit elgondolkodtat ez a könyv mondanivalójával, már az író elérte azt, amiért megírta, hiszen amikor elgondolkozol, akkor és abban a pillantban megteremtesz valamit, amely hozzásegít egy boldogabb és szebb jövő eléréséhez! Mindenkinek melegszívvel ajánlom! Köszönöm az írónőnek!:)

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2