A végső valóság

A Végső Valóság talán az első olyan mű, ami áthidalja a materialista, az idealista és az ezoterikus világnézet közötti szakadékot. Tudományos eredményeink, képességeink és élményeink felülvizsgálata után tarthatatlanná válik az elképzelés, miszerint gondolatainkat az agy hozza létre, és tarthatatlanná válnak az evolúció kezdeteiről alkotott... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 185 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Herczeg Mártonné
Ez a könyv indított el 2002 karácsonyán azon azúton amelyen jelenleg járok és a továbbiakban haladni szertnék. Ajánlom mindenkinek Balogh Béla összes művét, mert általa olyan tudás birtokába jut, amelyet további élete során -ha akar- kiválóan tud kamatoztatni. Amikor volt szerencsém megismerni a szerzőt a fenti dolgok méginkább megerősödtek bennem. Szerénységével, kisugárzásával nagyon mély benyomást tett rám és jó lenne ha minél több értékes gondolatát osztaná meg velünk.
Szombathelyi Mária
Balogh Béla könyve véletlenül került a kezembe. Elkezdtem olvasni, mert érdekelnek az ilyen témák, s aztán azon vettem magam észre, hogy falom a könyvet, minden mást félretéve. A hétköznapi ember nyelvén mutatja be azt a csodálatos, különös világot, amit mindannyiunknak ismernie kellene itt a Földön. Akkor talán háborúk sem lennének, hiszen minden ember (még a politikusok is) más szemmel néznének embertársaikra, nemzetekre, országokra. Végigolvasva a könyvet úgy éreztem, ennek a helye kiemelt kell, hogy legyen minden könyvesboltban, hogy azonnal észreveheto legyen. Külföldön élek, s mikor a könyv olvasása után elso alkalommal hazatértem, nem volt alkalmam könyvesboltokat járni, de egyetlen könyvesstand az utamba akadt. Elotte elhaladva forróság öntötte el a szívemet, mert a legszembetunobb helyen és módón volt kitéve ez a könyv. Nem álltam meg kimutatni hálámat az eladó felé, mondván, ez a könyv a legméltóbb helyen áll. Mire o: nekem mondja? Már harmadszor olvasom, és nem tudom letenni. A legfontosabb van benne, amit tudnunk kell. Minden otthoni családtagomnak vettem belole egy-egy példányt. Köszönöm, hogy megírta, s ezáltal sokezer szívben és fejben tett rendet, tette minoségileg élhetové ezt az Életet.
Weigel Ilona
Még a könyv felénél járok,de az a véleményem,hogy ez egy fantasztikus könyv! Ezekröl a dolgokról már tudtam,hallottam,amikröl ír Balogh Béla.De így elmagyarázva,hiteles emberekkel,tudósok elméleteivel alátámasztva,úgy,hogy mindenki számára érthetö legyen,-csak annyit tudok mondani,hogy minden embernek el kellene olvasnia!! Gratulálok a könyv írójának!
Kóczán Balázs
Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, remek könyv, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Sok dolgog megváltozott az életemben, bár igen nagy szónak hangzik, de a könyv is segítségemre volt a dologban. Aki ki akar szakadni ebből a "fogyasztói társadalomból" és kicsit szeretné megérezni miről is szól ez a "földi lét" feltétlen el fogja olvasni ezt a könyvet
Barti Klára
Nagyon sajnálom, hogy nem ismerhetem Balogh Bélát személyesen. Elolvasása után eljutottam odáig, hogy mindenkinek ajánlom a könyvet. Ez a KÖNYV tudományosan lélekemelő. Gratulálok!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3