A szürke ötven árnyalata - Ötven árnyalat-trilógia 1.

E. L. James

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem e... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 799 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
329 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
krumplifésülő
****. Trehány megfogalmazás, igénytelen, sablonos, tele klisékkel. De persze pont ezért lett sikeres. A sok buta embernek világszerte ez kell. Gratulálok.
Hamar Monika Anasztazia
Ennek a történetnek van alapja. Nagyon sokan vannak akik szenvednek a múlt miatt és keresnek, vagy mutatnak nekik olyan dolgokat amivel a feszültséget ki tudja adni magából. Sokat hallottam a könyvről, így nagyon kíváncsivá tett. Amikor elkedztem olvasni, oda-vissza voltam tőle, nagyon nehezen tudtam letenni. Tetszett a könyv, bár most még nagy siker, de ugyanúgy mint a Twilight. Majd ez is a feledésbe fog merülni. Nem hiszem, hogy tudnának olyan jó filmet készíteni belőle, hogy a film és a könyv is megmaradjon az emberek emlékezetében. Majd kiderül, hogy mit produkálnak a szereplők a filmvásznon.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4