A reinkarnáció és a karma törvénye - Az ok-okozat spirituális összefüggései

A reinkarnációval kapcsolatosan számos hiedelem - számos tantétel - létezik, a különféle vélemények és iskolák mögött azonban ugyanaz az alapvető elv áll. Ez az alaphit ama tantétellel fejezhető ki, miszerint az emberben van egy anyagtalan (léleknek, szellemnek, belső énnek és még számos egyébnek nevezett) valami, amely nem pusztul el a test... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 615 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Megérkezett a népszerű Vonzás törvénye és a Harmadik szemtől című könyvek szerzőjének újabb lenyűgöző, spirituális témával foglalkozó könyve. A reinkarnáció és a karma törvényében végigkísérhetjük az emberi lélek útját az elmúlástól egészen egy új testben történő újjászületéséig. Vajon létezik-e élet a halál után? Ha igen, milyen formában élhetünk tovább?A szerző szerint minden lélek újjászületését elsődlegesen a vonzás törvénye szabályozza, amely szigorúan csakis az igazságosság elve szerint működhet. Az ok-okozat spirituális összefüggései, fontos kérdések és válaszok az élet értelméről, Swami Panchadasitól!

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2