A Pendragon legenda

Szerb Antal szépirodalmi fő műve A Pendragon legenda. Meghatározhatatlan műfajú próza: egyszerre krimi, rejtélyes legenda, történelmi regény, ismeretterjesztö írás és mindezek felszabadult humorral írott paródiája. A főhős, az író önparódiájának is tekinthető Bátky János a British Museum könyvtárában XVII. századi angol misztikusokat kutat, majd... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lehóczky Rita
Tényleg egészen elképesztő, mennyire időtálló olvasmány. Kenterbe veri a mai magyar bestseller-írókat. Meg az úgynevezett "szépírókat". Nálam még a külföldieket is.
Farkas Zsófia
Egy éjjel alatt elolvastam a könyvet. Annyira izgalmas, hogy egyszerűen letehetetlen. Szerb Antal szerintem is zseniális.
marla(30)
Nem hiszem, hogy aki már olvasott Szerb Antaltól valamit, az tudna róla bármi rosszat is mondani, én nem tudok, IMÁDOM!
R. Lilla
Nekem nagyon, nagyon tetszett. Mindenkinek tudom ajánlani, mivel ebben a regényben tényleg minden stílus egyesül: kalandos, humoros, erotikus és misztikus.
R. Lilla
Ez a legjobb könyv amit eddig olvastam! Alig bírtam letenni. Mindenkinek ajánlom ezt a művet, mivel tele van humorral kalanddal és fordulatokkal. ;)
Karai Sándor
Az egyik kedvenc könyvem! Szerb Antal nagyon egyedi - fantasztikus a humora és nagyon művelt ember. Igazi öröm őt olvasni. Azoknak ajánlom ezt a könyvet, akik szeretnek "időutazáson" részt venni olvasás közben és rajonganak a sajátos stílusért. Kár, hogy ilyen rövid volt...
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1