A mansfieldi kastély

Jane Austen

A romantikus történelmi regények nagy divatja idején Jane Austen új műfajt teremtett: az 1814-ben megjelent mű modern társadalmi-lélekrajzi regény, melyben az írónő egy vidéki úri család hétköznapjait, a köznapi családi élet bonyodalmait ábrázolja. A jó nevű, ám szegény családba született Fanny Price-t anyja a Mansfield Parkban lakó gazdag rokonaihoz... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 375 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Horváth Emese
Nagy igazság, hogy ismerni kell a hátterét ennek a történetnek és Jane Austen életének ezen szakaszát! Szerintem iszonyatosan jó ez a könyv és nagyon átjön minden érzés, gondolat, a környezet és az akkori hangulat.
arisa
ezt a könyvet igazán akkor lehet megérteni, ha elolvassátok Lionel trilling - Jane Auten: Mansfield park c. elemzését. nem tudom, fenn van-e interneten valahol, én a "The new pelican guide to english literature" 5. kötetében, a "from Byron to blake"-ben találtam rá, diplomamunkához gyűjtöttem anyagot. A Mansfield Park mai szemmel is jó könyv, de aki olvasta és nem érti például a színdarab körülötti felhajtást (és tényleg, egyszerűen nem is lehet jól megérteni) annak nagyon ajánlom. Nem nehéz szöveg, olvasmányos és nagyon sok dologra rávilágít.
Kovács Rozália
A legjobb könyv,amit valaha olvastam (a BÜSZKESÉG ÉS BALÍTÉLET után)!Szerintem nagyon érdekes és élvezetes olvasmány! Az összes Jane Austen könyv nagggyon szuper!!!!!

Események

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1