A kiválasztott

Bár minden ellene szólt, Katniss Everdeennek kétszer is sikerült élve kikerülnie az Éhezők Viadalából. Túlélt minden megpróbáltatást, de még mindig nincs biztonságban. Mert a Kapitólium bűnbakot keres a lázadás miatt. Snow elnök pedig egyértelművé tette: Kapitólium haragja elől senki sem menekülhet. Sem Katniss családja, sem a barátai, sem pedig a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
lina
Előbb láttam a filmet, és emiatt kezdtem el olvasni a könyveket, sajnos csak a gépemre töltve. Az Éhezők Viadalát másfél hét alatt olvastam el, a Futótüzet két, a Kiválasztottat egy nap alatt. Kicsit furcsa volt, hogy nincs több rész, tényleg méltó a befejezés. Sokak halálát sajnáltam, és néhány karakter elvesztésébe még mindig nem tudtam belenyugodni. Az írónő nagyon jó világot teremtett meg, remek karakterekkel :) Peeta (L)
heyszilard
nekem ez a könyv tetszett a három közül a legjobban, igen.. ez egy fantasztikus és méltó befejezés volt, ezzekkel a könyvekkel szerettem meg olvasni és amiben a halálokat írja le az írónő... nos igen, 10/10. :)
Dóri
Úgy értem, az első hozzászólóval teljes mértékben egyetértek, a másodikkal csak abban, hogy kár hogy vége. Bocsánat, félreolvastam a második kommentet. :)
Dóri
Nekem van egy olyan furcsa szokásom, hogy mielőtt elkezdenék olvasni egy könyvet, mindig elolvasom az utolsó mondatot. Nos, most nem így cselekedtem. És nagyon jól tettem. Már az első két könyvet is imádtam, csak úgy "faltam" olvasás közben. Ezzel sem voltam másképp. Miután kiolvastam, nem jutottam szóhoz. Ilyet még sosem éreztem egy könyv elolvasása után. Mindenféle érzelmek kavarogtak bennem, amiket nem tudok leírni. Talán a legjobban úgy tudnám szemléltetni a könyv hatását, hogy miután kiolvastam, aznap még háromszor elolvastam az utolsó három oldalt. És a rákövetkező négy napban is elolvastam az utolsó három oldalt. (Tudom, elég fura. Én is meglepődtem magamon.) Egyszerűen tökéletes befejezés. Csak kár, hogy vége... Teljes mértékben egyetértek az előttem szólókkal. (Bocsánat a hosszú véleményért :)
:)
Második rész nekem nem annyira tetszett, de a harmadik sokkal izgalmasabb, mint hittem. Méltó befejezés.... kár, hogy vége
HHeli
Nehéz szavakban összefoglalni mit érez az ember, mikor befejezi a három könyvet. Azt hiszem eddig talán 2-3 könyv volt rám ilyen nagy hatással...az első helyen ezzel a könyvsorozattal. Érzelmek egész kavalkádja tör fel az emberből. Azt hiszem a legjobb döntésem volt, mikor bele vágtam az olvasásába, tudván, hogy nem vagyok a műfaj kedvelője. Zseniális alkotás!!!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1