Vadásztrófeák kikészítése

mezőgazdasági kiadó  | 1968  | papír / puha kötés  |  151 oldal

Libri Antikvárium
Sok tönkretett vadásztrófea, helytelenül levágott koponyacsont, rosszul kifőzött, besárgult koponya, lakkozott agancsszár, repedezett agyar vagy a vadászemlékeket őrző trófeák semmibevevése jelzi, hogy sokat emlegetett vadászati kultúránkkal szemben még vannak adósságaink. Ezek egyike: megtanítani vadászainkat, hogyan kell a trófeákat preparálni és óvni, hogy méltó díszei legyenek vadászházainknak, értékmérői vadgazdálkodásunknak. A szerzők ismertetik a szőrmés és szárnyas vadtól származó trófeák kikészítésének gyakorlati tudnivalóit, a trófeák kezelését. Szemléltető rajzokkal illusztrált fejezet foglalkozik a dísz- és használati tárgyak készítésével.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 590 Ft

A termék megvásárlásával

459 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:közepes állapotú antikvár könyv - kopottas - gyűrődésekkel - sérült borító
A borító szélei kopottasak.
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1968
Oldalak száma:151
Súly200 gr
ISBN2310016861471
ÁrukódSL#2112303987
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 590 Ft

A termék megvásárlásával

459 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Berg Judit: Rumini KővárosbanBerg Judit: Rumini Kővárosban