Borok enciklopédiája

alexandra kiadó  | 2010  | karton  |  528 oldal

Libri Antikvárium
Miként a bor az ízlelőszerveknek, úgy ez a kézikönyv a szemnek jelent ünnepet, hiszen több mint nyolcszáz fotó felhasználásával mélyíti el tudásunkat a borról és a borkészítésről. A szerző, a Holland Bormúzeum kurátora összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat, melyek birtokában a borfogyasztás igazi szertartássá válhat. Megismerkedhetünk a borászat történetével az antikvitás korától napjainkig; bepillanthatunk a borkészítés folyamatába; megtudhatjuk, miként ízleli az istenek italát a szakavatott borkóstoló; számos hasznos tanácsot kapunk a borok vásárlásáról és tárolásáról; és természetesen a borok és ételek párosításának fortélyai sem maradhatnak el. Az általános tudnivalókon túl a kötet bemutatja a világ legfontosabb borvidékeinek termékeit, a fajták jellegzetességeitől egészen a hozzájuk illő ételekig.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 000 Ft

A termék megvásárlásával

900 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve2010
Oldalak száma:528
Súly600 gr
ISBN0219004458636
ÁrukódSL#2106975942
Kötéskarton

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 000 Ft

A termék megvásárlásával

900 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat