Antikvár könyv - Balaton Wine Gastronomy - 2001

Eme kötet a Balaton körzetében termelt borok és a Balaton környékére jellemző ételek harmonizációs szabályait írja le. A szerző a balatoni borok és ételek egyeztetésének alapelveit, a somogyi, zalai és veszprémi tájjellegű konyhák és újonnan kidolgozott étel-összeállítások példáin keresztül mutatja be, tekintetbe véve a magyar szőlőfajták és borok... bővebben
3 500 Ft

jó állapotú antikvár könyv
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
Beszállítói készleten
A termék megvásárlásával kapható: 350 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5