Antikvár könyv - A XX. század szakácsművészete - III. bővített kiadás

Tartalom Bevezető (Csáky Sándor) 3 Előszók 5 Tartalomjegyzék 7 Illusztrációk jegyzéke 11 Műmellékletek jegyzéke 13 Tárgymutató 14 Tárgymutató a bővített részhez 30 A hideg konyha 34 Sandwichek 35 Vegyes ízelítők (Hors d'Oeuvres) 41 Levesek Húslevesek 53 Sűrű és becsinált levesek 82 Különleges levesek 117 Hideg halak 125 Hideg... bővebben
12 000 Ft

jó állapotú antikvár könyv
REPRINT KIADÁS!
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
Beszállítói készleten
A termék megvásárlásával kapható: 1 200 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!



Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1