Petz Károly

A pálinkafőzés titka

nemzeti örökség kiadó  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  54 oldal

Hazai pálinkáink a "HUNGARIKUMOK" sorába tartoznak. Ahogyan azt Petz Károly kis könyvében megírta: ahhoz, hogy jó pálinkánk legyen, jó alapanyagra van szükségünk, de ezen kívül minden másra is oda kell figyelnünk - a cefrétől a főzésig és a pálinka kezeléséig, stb.
Már őseink is nagy tapasztalattal rendelkeztek a pálinkafőzés tudományáról.
Jelen könyvünk igazi kuriózuma a témának, hiszen 1839-ben jelent meg, így fontos dokumentuma a korszak szeszipari és természetesen a nyelvújítás időszakának is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 300 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 185 Ft

A termék megvásárlásával

218 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó nemzeti örökség kiadó
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:54
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly60 gr
ISBN9786156385437
Árukód2761791 / 1209927

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 300 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 185 Ft

A termék megvásárlásával

218 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat