Tegyük szebbé az ünnepet Szabó Magda és Ady Endre válogatott műveivel! Ha most vásárol 9 000 Ft felett a Libri webáruházában, a Daloljanak itt angyalok vagy az Élő Ady című kötet 599 Ft-ért lehet az öné!*
Ajánlatunk 2019. november 1-től a készlet erejéig érvényes.
Akciós szabályzat
Élő Ady - Ady antológia
Kortárs költők válogatásában
Limitált karácsonyi kiadvány csak a Librinél
A könyvről
Ady Endre költészete kaput jelent múlt és jelen között. Egyrészt ő maga is számtalan versében vont párhuzamot nemzetünk tragikus múltja és a 20. század elejének történelmi léptékű megpróbáltatásai között, másrészt Ady-szövegei kaput nyitnak az ő jelene és a mi jelenünk között is, hiszen ugyanazokat az erővonalakat tárja fel magában és a környezetében, amik minket is körülvesznek. A kötetben szereplő verseket kortárs költők válogatták össze, mindegyikük azokat, amelyekhez valamilyen bensőséges kapcsolat fűzi - a versek között pedig megjelennek azok a reflexiók, amik kifejezetten ennek a kötetnek a kedvéért születtek, és amelyekből kiderül, hogy a mai költők miben látják Ady életművének vonzó- vagy épp taszító erejét, amitől száz év múltán is az irodalom tengerének felszínén tudott maradni.
Szabó Magda
Daloljanak itt angyalok
Karácsonyi írások
Limitált karácsonyi kiadvány csak a Librinél
A könyvről
A Daloljanak itt angyalok című kötetben Szabó Magda karácsonyi írásait gyűjtöttük össze. Esszéket, cikkeket, visszaemlékezéseket, novellákat és verseket, amelyek mindegyike tükrözi az írónő bensőséges kapcsolatát az ünneppel. Van köztük a saját gyermekkori karácsonyaira visszatekintő keserédes, vagy épp elmélyült emlékezés (Egy doboz fű Melindának; A vizibornyú), a csendes, önfeláldozó szeretet oltárára helyezett mécses (Nenő), a saját lelkiismeretébe tett utazás (Első levél Piroskának), elmélkedések a családi kötelékekben rejlő felelősségről (A családról; Mikor kapar a farkas), a harmadik rész pedig a karácsonyt, mint szentséget megéneklő írásoké.
Hogyan juthat hozzá?
Tegyen a kosarába könyveket 9000 Ft értékben, és máris megvásárolhatja a díszkötetet, mindössze 599 Ft-ért! Ha még nincs ötlete, hogy milyen könyveket válasszon, nézelődjön előre összeállított ajándéklistáink között!
Tovább az ajánlatainkhoz