Ha legalább egy példányt vásárol a népszerű ifjúsági ismeretterjesztő könyvsorozat, az Ifjabb Tom kapitány köteteiből, automatikusan részt vehet nyereményjátékunkban. Aki pedig májusi sorsolásunkon a legszerencsésebbnek bizonyul, 4 darab belépőjegy nyer a budapesti Vajdahunyad várában megrendezett Varázslatos világűr – Csillagközi kaland című interaktív kiállításra.

A könyvekről

Tom, Stella, valamint Spéci, a robotmacska csak a világűrben érzi igazán otthon magát, hajmeresztő kalandjaik során pedig velünk is megismertetik ezt a kiesnek tűnő, mégis csodákkal és veszélyekkel teli helyet, ahol soha nem lehetünk elég óvatosak. Ifjabb Tom kapitány és hű társai játszva vezetik be a gyerekeket a világűr legérdekesebb rejtélyeibe.

A játékról

Minden megvásárolt könyvvel nőnek az esélyei, hiszen ha több könyvet vásárol, többször kerül be a sorsolásban résztvevők névsorába. Ne hagyja ki ezt az életre szóló csillagközi kalandot!


A játék időtartama: 2019. május 1 – május 12.

Sorsolás időpontja és helyszíne: 2019. május 13., a Libri Könyvkereskedelmi Kft. székházában (1066 Budapest, Nyugati tér 1.)


A könyveket megvásárlókat a játékban való részvételi lehetőségről e-mailben értesítjük, a nyertes nevét pedig a nyereményjáték oldalán is közzétesszük.

A 4 db tiszteletjegyet megnyerte: Sinka Anita

Gratulálunk!

Részvételi szabályzat

A nyereményről

A budapesti Vajdahunyadvárban rendezett Varázslatos világűr – Csillagközi kaland című kiállítás a gyerekeknek és a felnőtteknek is életre szóló élményt nyújt. A képzeletbeli űrutazás lebilincselő interaktív feladatokkal és számtalan érdekességgel várja azokat, akiket a vonz a végtelen, felfedezésre váró világűr.

Információ
A kiállítás facebook oldala
A kiállítás weboldala

Varázslatos világűr

A nyereményjátékban részt vevő kiadványok