Lettero krimi nyereményjáték

Lebilincselő kalandok képzeletben és a valóságban! Ha most vásárol legalább egy könyvet a Lettero Kiadó thriller- és krimiválogatásából, részt vesz sorsolásunkon, aminek keretében az Öné lehet egy 4 fő részére szóló belépő a Pániq-szoba kalandos szabadulópályáinak egyikébe. Ne csak olvasson, élje is át a nyomozás vérfagyasztó izgalmait!

A nyereményről

A szabadulószobák olyan speciális helyszíneken kialakított interaktív társasjátékok, ahol társaival együttműködve kell megfejtenie a rejtélyeket, feltörnie a kódokat és összetennie a kirakós minden darabját, hogy időben kiszabadulhassanak az útvesztőből.
A Pániq-szoba 7 különböző témájú szabadulószobával várja a krimik és a thrillerek rajongóit: Fűrész, Lost, Sherlock, Az észvesztő, Láthatatlan Erdő, Helyszínelők és Vámpírvadászat. Bármelyik pályát is választja, biztos lehet benne, hogy vérfagyasztó kihívásokkal kell szembenéznie!

A nyereményről részletes információk
az alábbi oldalon találhatók: https://paniqszoba.hu/

Nyereményjáték szabályzat

A játékról

Akik a nyereményjáték időtartama alatt legalább egyet vásárolnak az ajánlatunkban szereplő könyvek közül, automatikusan részt vesznek sorsolásunkon. A játék időtartama: 2018. február 26. – március 18. A sorsolás ideje és helye: 2018. március 19-én a Lettero Kiadó székházában.
A szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük, és nevüket oldalunkon is közzétesszük.

Nyertesünk:

dr. Sass Zsófia

A nyereményjátékban részt vevő könyvek