Tüskevár

Olvastam!
21 értékelés

Fekete István

Vár volt állítólag valamikor, de akkor még sziget is. Akkor még odáig ért a Balaton, de a patakok telehordták iszappal a nagy öblöt; bizonyos, hogy Tüskevár körül most már sekély a víz és nádas az egész. Az ifjúsági irodalomban klasszikussá lett regény felejthetetlenül ábrázolja Tutajos és... bővebbenVár volt állítólag valamikor, de akkor még sziget is. Akkor még odáig ért a Balaton, de a patakok telehordták iszappal a nagy öblöt; bizonyos, hogy Tüskevár körül most már sekély a víz és nádas az egész. Az ifjúsági irodalomban klasszikussá lett regény felejthetetlenül ábrázolja Tutajos és Bütyök, azaz Ladó Gyula Lajos és Pondoray Béla nyári vakációját a Balaton víziparadicsomában. Ez a nyár sok mindenre megtanítja, kiműveli, útbaigazítja őket és az olvasóval együtt fedezik fel a természetes életmód emberformáló, de néha kegyetlen törvényeit. El lehet mesélni egy nyarat, de egészen sehogy sem lehet elmondani - vallja a szerző; az idő múlhat, a szépség és jóság, a szeretet és az igazság azonban nem múlik el az évszázadokkal, nem múlik el az emberekkel, hanem örökös, mint a testetlen valóság... amint a Tüskevár is örök olvasmány marad minden korosztály számára. Az újonnan napvilágot látott művet a Fekete István életműsorozat köteteként ajánljuk az olvasó figyelmébe.
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 1.891 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
"Az osztály zsongása lassan elcsendesedett."

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
21 értékelés
Tüskevár
csonka adrián
szerintem tök jó most kell kiolvasnunk a suli számára mert egy olyan leckét kaptunk hogy ahoz kikell olvasni az egész könyvet ennyit akartam sziasztok!!:D:D:):)
Tüskevár
sziszi
joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooo
Tüskevár
szidi
nem olvastam .de szerintem jo
Mutasd az összes véleményt
Fekete István - Tüskevár
Kiadó: MÓRA FERENC IFJÚSÁGI KÖNYVKIADÓ ZRT
Oldalak száma: 304
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 370 gr
ISBN: 9789631183993
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2009
Árukód: 2059267 / 1001666
Sorozat: FEKETE ISTVÁN MŰVEI
Formátum: A 5 210 X 148
Adatok: 12. KIADÁS

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés