Tajtékos napok

Olvastam!
6 értékelés

Boris Vian

Íme egy könyv az élet kegyetlen varázslatáról, melyet már több évtizede olvasunk újra és újra, titkon azt remélve, hogy e történetben minden baj csak átmeneti.A szemérmesen félszeg, szerelemre éhes Colin és a kedvesen egyszerű Chloé gátak nélkül beteljesülő kapcsolatának története Boris Vian... bővebbenÍme egy könyv az élet kegyetlen varázslatáról, melyet már több évtizede olvasunk újra és újra, titkon azt remélve, hogy e történetben minden baj csak átmeneti.A szemérmesen félszeg, szerelemre éhes Colin és a kedvesen egyszerű Chloé gátak nélkül beteljesülő kapcsolatának története Boris Vian tollából meghökkentő stílusban, üde frissességgel, pergő ritmusban születik meg. A világot önfeledten habzsoló pár szerelmi történetében az abszurditás humorával, kiapadhatatlanul változatos őrültségeivel támadja a hamis értékek, a pózokkal teli sznobizmus konzerválóit, úgy, hogy a meglepő szófordulatok, szinesztéziák és szürrealista helyzetek mögött azért mégiscsak az alapvető emberi érzések görgetik a szerelmi történet cselekményét.Az olvasó csodálkozó mosolya hamar lesz harsány nevetéssé, ami hirtelen az arcra fagy, mert a szerelmesek szertelen boldogságára váratlanul iszonyú csapást mér az ostoba végzet: a kivédhetetlen tragédia...
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 1.758 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
"Colin már majdnem teljesen felöltözött. Amikor kijött a kádból, hatalmas bolyhos törölközőbe csavarta magát; csak a lába meg a mellkasa látszott ki. Levette az üvegpolcról a permetezőt, és illatos illóolajjal szórta be világos haját. Borostyán fésűje a selymes sűrűséget olyan hosszú narancsszín szálakra osztotta, mint azok a barázdák, amilyeneket a vidám földmíves szánt villájával a baracklekvárba."

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
6 értékelés
Tajtékos napok
Tőn Katja
Egy csodás szerelmes regény nehéz, de annál kifejezőbb nyelvezettel. Megható, fájdalmas, üde és kifejező. Nagyon ajánlom mindenkinek, megéri az olvasására fordított időt!
Tajtékos napok
Miss Merrydeath
gyönyörű
Tajtékos napok
Kiss István
hihetetlenül jó
Mutasd az összes véleményt
Boris Vian - Tajtékos napok
Kiadó: MERHAVIA KFT.
Oldalak száma: 192
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 190 gr
ISBN: 9789639172258
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2006
Árukód: 2056596 / 1000532
Formátum: FR 5 124 X 183
Fordító: Bajomi Lázár Endre

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés