Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?

Olvastam!
7 értékelés

Allan Pease - Barbara Pease

Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő... bővebbenMiért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője - egyben felesége - három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a huszonegyedik században ugyanúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Adám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, felméréseik, józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: miért is van annyi bajunk egymással? Ön nem kíváncsi rá?
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 2.755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
A zsörtölődés kifejezést szinte kizárólag férfiak használják nők jellemzésére.

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
7 értékelés
Miért hazudik a férfi? miért sír a nő?
CSÁK ATTILÁNÉ
mert ha elolvasnák akkor tudnák
Miért hazudik a férfi? miért sír a nő?
Angel
Na hát ez az, amihez nem kell túl sok ész!, amihez viszont kell egy kis agytorna az az, hogy ezt miért nem fogja fel a többség!
Allan Pease - Barbara Pease - Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?
Kiadó: PARK KÖNYVKIADÓ KFT.
Oldalak száma: 356
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 450 gr
ISBN: 9789635308033
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2008
Árukód: 2100461 / 1014192
Sorozat: HÉTKÖZNAPI PSZICHOLÓGIA SOROZA
Illusztráció: BARKA FERENC ILLUSZTRÁCIÓI
Fordító: Komló Zoltán

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés