Menedék

Olvastam!
9 értékelés

Nicholas Sparks

Senki sem tudja, honnan, de egy nap gyönyörű nő érkezik Southportba, a tengerparti kisvárosba. A zárkózott fiatalasszony számára ez a hely többet jelent holmi átmeneti állomásnál. Katie-nek ez a városka valódi menedék. Szörnyű emlékek űzték idáig, és túlélése érdekében csak remélni tudja, ittléte... bővebbenSenki sem tudja, honnan, de egy nap gyönyörű nő érkezik Southportba, a tengerparti kisvárosba. A zárkózott fiatalasszony számára ez a hely többet jelent holmi átmeneti állomásnál. Katie-nek ez a városka valódi menedék. Szörnyű emlékek űzték idáig, és túlélése érdekében csak remélni tudja, ittléte titok marad. Legalább az előtt a bizonyos férfi előtt. Egyetlen módon lehet biztonságban: ha senkivel sem barátkozik, és főként senkit sem enged közel magához. Ám az önkéntes száműzetésbe vonult nő erre képtelen, és szép lassan megnyílik két ember felé: az egyik a mindig váratlanul, szinte a semmiből előbukkanó szomszédasszonya, Jo, akivel szoros barátságba kerül, a másik pedig Alex, a gyermekeit egyedül nevelő özvegyember. Ahogy Katie érzelmei a férfi iránt elmélyülnek, a múltját elsötétítő árnyak egyre közelebbről fenyegetik e törékeny boldogságot. Nicholas Sparks (Az utolsó dal, Tűzlovag) a legelemibb emberi érzelmeket helyezi előtérbe, ám ezúttal üzenete mindennél egyértelműbb: az élet viharaiban a szerelem az egyetlen valódi menedék.
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 2.565 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
Az asztalok közt szlalomozó Katie haját fölborzolta az Atlanti-óceán felől fújó enyhe szél.

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
9 értékelés
Menedék
Gerencsér Regina
Nicholas Sparks-tól mást nem is lehetett várni! Romantikus, fordulatokkal teli könyv, nem tudtam letenni. Nagyon szép történet, bár a végén még jó lett volna pár fejezet. Ajánlom mindenkinek.
Menedék
Marcsi
Sparks megint nagyot alkotott. Magával ragadó a történet, romantikus, izgalmas és meglepetésekkel teli!!! Hihetetlen, a végén sírtam és csodálkoztam is egyben! Sajnáltam, hogy vége. Be kell szereznem egy újabb könyvet mert ezt érzem: Sparks még, még, méééég!!!! :)
Mutasd az összes véleményt
Nicholas Sparks - Menedék
Kiadó: GENERAL PRESS KIADÓ
Oldalak száma: 336
Borító: CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly: 430 gr
ISBN: 9789636432812
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2011
Árukód: 2218300 / 1074353
Sorozat: SPARKS
Fordító: Szieberth Ádám

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés