hirdetés

A férfi, aki boldog akart lenni

Laurent Gounelle

4 értékelés
Képzelje el... Balin nyaral, és nem sokkal a hazaindulása előtt kíváncsiságból, minden különösebb ok nélkül felkeres egy öreg gyógyítót, akiről már rengeteget hallott. A diagnózis egyértelmű: ön tökéletesen egészséges, ám boldogtalan. Kiderül, hogy a végtelenül bölcs öregember jobban ismeri önt,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
4 értékelés
Hargitai Gabi
Kötelező olvasmánnyá kellene tenni . Annyira nyugodt és kellemes hangvételű és mégis megmozgat valamit az emberben :)
Gyebnár István
Laurent Gounelle: A férfi, aki boldog akart lenni Azt, hogy 2002 őszén a spiritualitás útjára léptem, James Redfield: A mennyei prófécia című könyvének köszönhetem. Nem tankönyv volt, nem divatból kötelező, nem világmegváltó, csak egy regény. De aki elolvasta... Rám nagy hatással volt. Éppen ezért érdeklődve vettem le a könyvtárban Laurent Gounelle könyvét a polcról. Messziről kiszúrtam az újdonságok között, szinte megszólított. Magam is férfi lévén már a címét is érdekesnek találtam. Belelapoztam, és ki is kölcsönöztem. Nem bántam meg. Mindössze két nap alatt elolvastam. Igaz, csupán 192 oldal, de faltam a betűket. Néha megálltam, az olvasottakon elgondolkodtam. Kerestem a hasonlóságot vagy éppen a különbséget a főszereplő és önmagam között. Találtam ilyet is, olyat is. A regény nagyon életszagú, nagy valószínűséggel a saját, vagy egy hozzá közelálló ember élményeit keltette életre a könyv lapjain a szerző. Az egyszerű, hétköznapi ember gyarlósága ugyanúgy felvillan, mint a keleti kultúra nyugati életformába átültetett bölcsességei. Ez nem egy csak ez az igaz út típusú könyv. Nem mondja meg mit és hogyan csinálj. Nem akarja megváltani a világot. Még csak nem is akar megváltoztatni Téged, kedves olvasó. Rád bízza a döntést, mit teszel, ha elolvastad. Egyszerű emberek egyszerű példákon keresztül késztetnek elgondolkodni arról, ki vagy te, merre tartasz. Finoman adagolt spiritualitás, szelíd bölcsesség köszön ránk minden fejezetben. Nincs is más, nincs is több benne, de nem is kell. Nemcsak férfitársaimnak ajánlom. Sőt a férfiaknak jobban ajánlom, mint a hölgyeknek. Bennünk ugyanis kevesebb a késztetés, a hajlam a spiritualitásra. Nem kell megijedni, hogy egy romantikus, érzelgős könyvre pazarolod az idődet. Ilyesmiről szó sincs. Pazarlásról meg végképp nem. Ez a könyv az, aminek megírta a szerzője: könnyed, de mégis tanító, szórakoztató, de mélyen elgondolkodtató regény. Ez a történet akár szólhat rólad, szólhat hozzád, a bölcsessége megérint így is, úgy is! Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Nincs benne töltelék oldal, csak a lényeget mondja el. Tiszta szívvel ajánlom NEKED, kedves érdeklődő!
hirdetés
Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3