Dr. GABRIELE LEHARI

Gyümölcsök befőzése - kandírozása, elrakása

gazda kiadó kft.  | 2006  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  126 oldal

Mi a titka a nagymama lekvárjának? Hogyan kandírozzuk a meggyet, a barackot? Miként készülnek az alkoholban eltett gyümölcsök, melyik gyümölcshöz, milyen alkohol illik? Húsételek kiváló kísérői az édes-savanyú kompótok, vagy az indiai konyha ma már nemzetközi kedveltségnek örvendő csátnija, a gyümölcsökből készült fűszeres krém. Ízletes recepteket és számos praktikát találhatnak a színes képekkel gazdagon illusztrált könyvben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
1 795 Ft

A termék megvásárlásával

179 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gazda kiadó kft.
Kiadás éve2006
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:126
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly170 gr
ISBN9637445609
Árukód2095239 / 1012508

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
1 795 Ft

A termék megvásárlásával

179 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Márquez: Találkozunk augusztusbanMárquez: Találkozunk augusztusban