Emlékszel rám?

Olvastam!
19 értékelés

Sophie Kinsella

A főhős egy huszonnégy éves, lófogú, csúnyácska lány, aki egy kollegáival töltött görbe este után hiába várja, hogy barátja érte jöjjön a zuhogó esőben és hazavigye. Taxiért tülekedve megcsúszik a vizes lépcsőn és elesik... Lexi „másnap" kórházi ágyon ébred, és azonnal távozni akar,... bővebbenA főhős egy huszonnégy éves, lófogú, csúnyácska lány, aki egy kollegáival töltött görbe este után hiába várja, hogy barátja érte jöjjön a zuhogó esőben és hazavigye. Taxiért tülekedve megcsúszik a vizes lépcsőn és elesik... Lexi „másnap" kórházi ágyon ébred, és azonnal távozni akar, hisz csak a fejét verte be egy kicsit a lépcsőn. A körülötte foglalatoskodó nővér hívja a kezelőorvost, aki elmondja, hogy öt napja, egy autóbaleset után került a kórházba: sajnos alaposan átlépte a megengedett sebességet. Lexi egyik képtelen furcsaságot a másik után tapasztalja: anyját idősebbnek látja, a saját tükörképén is megütközik, olyan az egész, mint egy lidérces álom. Főleg, amikor bebizonyítják, hogy 2004 helyett már 2007-et írunk, ő pedig már nem a padlóosztályon dolgozó egyik lány, hanem huszonnyolc éves osztályvezető, gyöngyfogsorral, bombázó alakkal és oldalán egy szívdöglesztő kinézetű, dúsgazdag férjjel. Vajon hogyan került a majdnem szegénységből ilyen mesebeli körülmények közé? Nem hisz a szerencséjének, különösen, amikor meglátja fantasztikus új otthonát. Reménykedik, hogy hamar visszatér az emlékezete, és folytathatja mintaházasságát. A cél érdekében férje összeállít számára egy házassági útmutatót. Ahogy múlnak a napok, úgy szaporodnak a tündérmese árnyoldalai is: régi barátai utálják, közvetlen munkatársa az állására pályázik, anyja és húga kihasználják. Aztán felbukkan egy kissé zilált, borzas különc, és furcsaságokat állít, aminek nyomán néha-néha mintha derengene valami a sűrű homályban. Nem érti, mi a csuda történhetett vele! Kérdéses, hogy visszanyeri-e az emlékezetét valaha. És vajon jó lesz-e, ha mindenre emlékezni fog...? Aki elolvassa Sophie Kinsella szórakoztató és rendkívül izgalmas regényét, kezébe kapja a rejtély kulcsát is!
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 2.831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
Pont ez az egy az összes vacak, ócska, csapnivaló este közül, ami csak előfordult az én vacak és ócska életemben.

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
19 értékelés
Emlékszel rám?
Z
Viszonylag sok Sophie Kinsella könyvet olvastam már életemben, hiszen művei számomra mindig is az igazi mai lányregényeket jelentették, de ez a könyv a kedvencem. A történet humoros, kedves és romantikus, azonban ha mélyebbre nézünk igenis nevelőcélzatú is. Tökéletesen megfogalmazza a mondást miszerint a pénz nem minden. Lexi is hamar megtanulja, hogy az 'új', fényűző élete mégsem olyan pompás. Kinsella művei közül általánosságban a Boltkóros naplóját szoktál leginkább kiemelni, de ha nekem egyik könyvét ajánlanom kéne, az biztos ez lenne.
Emlékszel rám?
Diia
A közepe kicsit "unalmas" de nagyon tetszik még így is. ajánlom mindenkinek! :)
Emlékszel rám?
Chilla
Az írónő szerintem egy kicsit gyengébben sikerült könyve, az előzőkhöz képest. Persze mellette szól, hogy vicces az aranyos történet. Kinsella rajongóknak nem érdemes kihagyni.
Mutasd az összes véleményt
Sophie Kinsella - Emlékszel rám?
Kiadó: KELLY KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 344
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 320 gr
ISBN: 9789639667617
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2008
Árukód: 2195555 / 1047871
Fordító: Béresi Csilla

Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés