hirdetés

Emlékszel rám?

Sophie Kinsella

19 értékelés
A főhős egy huszonnégy éves, lófogú, csúnyácska lány, aki egy kollegáival töltött görbe este után hiába várja, hogy barátja érte jöjjön a zuhogó esőben és hazavigye. Taxiért tülekedve megcsúszik a vizes lépcsőn és elesik... Lexi „másnap" kórházi ágyon ébred, és azonnal távozni akar,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat
Pont ez az egy az összes vacak, ócska, csapnivaló este közül, ami csak előfordult az én vacak és ócska életemben.
Olvasói értékelések
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
19 értékelés
Z
Viszonylag sok Sophie Kinsella könyvet olvastam már életemben, hiszen művei számomra mindig is az igazi mai lányregényeket jelentették, de ez a könyv a kedvencem. A történet humoros, kedves és romantikus, azonban ha mélyebbre nézünk igenis nevelőcélzatú is. Tökéletesen megfogalmazza a mondást miszerint a pénz nem minden. Lexi is hamar megtanulja, hogy az 'új', fényűző élete mégsem olyan pompás. Kinsella művei közül általánosságban a Boltkóros naplóját szoktál leginkább kiemelni, de ha nekem egyik könyvét ajánlanom kéne, az biztos ez lenne.
Diia
A közepe kicsit "unalmas" de nagyon tetszik még így is. ajánlom mindenkinek! :)
Chilla
Az írónő szerintem egy kicsit gyengébben sikerült könyve, az előzőkhöz képest. Persze mellette szól, hogy vicces az aranyos történet. Kinsella rajongóknak nem érdemes kihagyni.
Mutasd az összes véleményt
hirdetés
Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3