dr. Tolnai Orsolya

Érzékenyek szakácskönyve - ... avagy bevezetés a laktóz-, glutén-, és cukormentes főzés világába

perfact-pro kft.  | 2014  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  238 oldal

Vajon mik a jó szakácskönyv fő ismérvei? Hogy olyan recepteket tartalmaz, amelyek elkészítéséhez azonnal kedvet kapunk? Talán hozzátartozik, hogy a receptek változatos alapanyagokból legyenek összeállítva, és lehetőleg legyenek egészségesek. Az pedig már csak hab a tortán, ha a szerző közvetlensége és az ínycsiklandozó fotók magával ragadnak.
Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk.

A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a ,,mindenmentes" táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja.
Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos alapanyagokat a kevésbé szokványosakkal ötvözni.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 189 Ft

A termék megvásárlásával

418 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó perfact-pro kft.
Kiadás éve2014
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:238
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly794 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
ISBN9789639929463
Árukód2595467 / 1143384

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 189 Ft

A termék megvásárlásával

418 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat