Bukott Angyalok Városa

Olvastam!
40 értékelés

Cassandra Clare

Ki lesz szerelmes kibe, és kik között meg a kapcsolat? Ki árul el mindent, amiben valaha hitt? Szerelem. Vér. Árulás. Bosszú. A Végzet Ereklyéi sorozat szívdobogtató negyedik kötetében a tétek magasabbak, mint valaha. Ki lesz szerelmes kibe, és kik között meg a kapcsolat? Ki árul el mindent, amiben valaha hitt? Szerelem. Vér. Árulás. Bosszú. A Végzet Ereklyéi sorozat szívdobogtató negyedik kötetében a tétek magasabbak, mint valaha.
Könyvkereső
Utolsó ismert ár: 2.849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat:
- Csak kávét kérek.

Olvasói értékelések

Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
40 értékelés
Bukott angyalok városa
Andreamia
Nekem nagyon tetszik ez a sorozat, aki az ilyesfajta könyveket szereti csak ajánlani tudom.
Bukott angyalok városa
Vizkeleti Viktória
Ez a könyv izgalom szempontjából véleményem szerint a sorozat kulcspontja, és ezt a Valentine és démonai ellen indult csatával tudnám a legjobban megerősíteni. A romantikus elemek szempontjából is ez a könyv maradt meg bennem a legjobban, mivel a két főhős szerelme folyamatosan próbál kibontakozni, illetve szerény "Napjárónk" szerelmi élete is itt bonyolódik a legizgalmasabban. Mindenképpen tudom ajánlani ezt a könyvet minden vállalkozó szellemű, izgalomra vágyó olvasónak! Higgyétek el nekem, ha valaki el kezdi, nem lehet letenni! :)
Bukott angyalok városa
Nokuchishika
Egysterűen imádom!!!Egytől egyig mind a négy kötetet!! Már az ötödik borítóját is láttam és wááá. *-* omg. Én sem tudtam letenni.Már majdnem kirángatták a kezemből..xD De most újra kezdtem olvasni mert MEGUNHATATLAN!!! Cassandra Clare az egyik legjobb író. Jace pedig a legjobb karakter..ahogy leírja még most is. Bele vagyok zúgva *-* :DDD ígyis a szőkék a gyengéim,szóval Clare nagyon a kedvemre talált!! :DD
Mutasd az összes véleményt
Cassandra Clare - Bukott Angyalok Városa
Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ KFT.
Oldalak száma: 386
Borító: PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly: 460 gr
ISBN: 9789632454665
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 2013
Árukód: 2220870 / 1076834
Sorozat: VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK
Fordító: Kamper Gergely

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
hirdetés