Francois Chartier

Az ízek harmóniája - Ételek és borok párosításának művészete és tudománya

alinea kiadó  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  210 oldal

Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok között? A neves szakácsoknak dolgozó szerző 20 esztendeje szenvedélyesen kutatja az élelmiszereket alkotó összetevők és a borok közötti kapcsolatot, és most a könyvében megmutatja a harmóniateremtés kulcsát az olvasóknak is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 702 Ft

A termék megvásárlásával

470 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alinea kiadó
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:210
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly740 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
FordítóHajós Katalin
FordítóHollósi Szonja
ISBN9789639659742
Árukód2223298 / 1079178

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 702 Ft

A termék megvásárlásával

470 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Márquez: Találkozunk augusztusbanMárquez: Találkozunk augusztusban