hirdetés

A varázshegy I-II.

Thomas Mann

2 értékelés
Ebben a mélyen szimbolikus tartalmú regényben Thomas Mann a német irodalom klasszikus műfajának, a fejlődésregénynek hagyományait folytatja. Ennek megfelelően a regény nem egyéb, mint az "egyszerű és középszerű" hős, Hans Castorp belső fejlődésének rajza, aki a síkvidékről, az egészségesek... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 655 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Első mondat
Hans Castorp történetét próbáljuk elbeszélni - nem Hans Castorp kedvéért(mert benne az olvasó egyszerű, noha kellemes fiatalemberrel fog megismerkedni), hanem a történet kedvéért, amelyet az elbeszélésre nagymértékben érdemesnek látunk(s itt Hans Castorp javára mégis hadd említsük meg, hogy az ő történetéről van szó, és nem akárkivel esik meg akármilyen történet); ez a történet régen esett, úgyszólván bevonta már a történelem nemes rozsdája, és föltétlenül a legmélyebb régmúlt igeidejében adandó elő.
Olvasói értékelések
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
2 értékelés
Dali
Nem volt rossz könyv,de annyira jónak sem éreztem amekkora a felhajtás körülötte.A jezsuita és a szabadkőműves vitái jók voltak a többi felesleges sóder.
Fejes János Péter
Ha most élne nem lennék besz*rva. Ez a műve csoda. vagy annál több?
hirdetés
Sikerlista

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3