A legjobb hamburgerek - Receptek húsevőknek, vegetáriánusoknak és mindenki másnak

HÁZI PRAKTIKÁK

cser könyvkiadó és ker. kft.  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  144 oldal

Hosszú évek óta fogyasztják, és közkedveltségük egyre növekszik az ízletes, szaftos hamburgereknek. Nemrég még csak hamburgerzsemléből, húspogácsából és egy salátalevélből álltak.
Olyan új hozzávalókkal, mint a gorgonzola, a szkampi vagy a szejtán, az egyszerű töltött zsemléből igazi kulináris ízélmény válik, ám az ilyen burgerekbe nem lehet minden sarkon belebotlani. De semmi baj, hisz ezeket saját magunk is elkészíthetjük.
Olvasóink nemcsak a klasszikus húsos, hanem a halas, a vegetáriánus és vegán burgereket, valamint a különleges változatokat is megismerhetik.

A tartalomból

A hamburgerről általában
Klasszikus és nem bonyolult, húsos változatok
Egyszerűen finom - hallal és a tenger gyümölcseivel
Vegetáriánus és vegán burgerek
Különleges és ínyenc burgerek
Mártások, köretek
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 845 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó cser könyvkiadó és ker. kft.
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:144
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly410 gr
Sorozat HÁZI PRAKTIKÁK
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FordítóDr. Szüle Dénes
ISBN9789632784113
Árukód2613504 / 1146319

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 845 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat