Bártfai László

155 fagylalt és jeges desszert - A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig

holló és társa kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  120 oldal

A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Igazi nyári csábítás egy jó adag, hideg nyalánkság a rekkenő hőségben... De nem csak a nyári melegben fogyasztunk fagylaltot, hanem akár a legnagyobb kinti fagy idején is jólesik egy kis hideg desszert - persze a meleg szobában. Egy mestercukrásznak az a véleménye hogy, a két legalapvetőbb fagylalt a vanília és a citrom. Ahol ezt a két fajtát kifogástalan minőségben készítik, ott biztos, hogy a többi sem okoz csalódást. Könyvünkben igen széles választékot kínálunk, de a variációk száma a végtelen felé tart. A klasszikusnak számító tejes és vizes fagylaltokon túl számos szorbet és parfé receptje is szerepel gyűjteményünkben csakúgy, mint a sütés nélkül elkészíthető hideg habos finomságok elkészítésének leírása.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
663 Ft

A termék megvásárlásával

66 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó holló és társa kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:120
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly120 gr
ISBN9789636845728
Árukód2215325 / 1071024

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
663 Ft

A termék megvásárlásával

66 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa